Кубрат Пулев се вижда отново на ринга за световната титла

Кубрат Пулев се вижда отново на ринга за световната титла
БТА
A A+ A++ A

Кубрат Пулев отново потвърди амбицията си да преследва световната титла при професионалните боксьори. Това той възнамерява да стори под ръководството на новия си треньор Ули Вегнер. Преди няколко дни известният специалист каза пред медиите в Германия, че възнамерява да изведе Кобрата до шампионски пояс. Сега българинът недвусмислено му върна жеста.

"Господин Вегнер знае как да изведе боксьор до световния връх. Работим в пълен синхрон заедно - каза Пулев в навечерието на двубоя си с Харис на пресконференция на мениджърската агенция „Зауерланд“. - Вярвам, че под негово ръководство ще ставам все по-добър с всеки следващ мач."

За българина срещата ще е втора в рамките на година и половина. Боят на Кобрата с Харис ще е предпоследен в галата в Хамбург. Шоуто ще завърши със сблъсъка на съотборника на българина Джак Кулкай срещу Денис Хоган (Австралия) за световната титла в категория лека-средна.

Междувременно стана ясно, че мачът на Кубрат Пулев с Владимир Кличко преди година е събрал по-голяма телевизионна аудитория от двубоя на украинеца с Тайсън Фюри, в който британецът му отне шампионските пояси. Пулев - Кличко е бил гледан от 9,16 млн. зрители по RTL, а Кличко - Фюри - от 8,91 милиона, обобщава "Труд".

#Кубрат Пулев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници