Магистър по реторика предложи брак на колежка по време на дипломирането

Магистър по реторика предложи брак на колежка по време на дипломирането
A A+ A++ A

Абсолвент на Философския факултет в Софийския университет "Св. Климент Охридски" изненада преподаватели и колеги с романтично предложение за брак по средата на тържествената церемония за получаване на дипломите в Аулата на ректората.

Любомир Цанев от специалност „Реторика” произнесе приветствие от името на абсолвентите. Той поздрави колегите си за успешното дипломиране и от името на всички тях отправи благодарност към ръководството на университета, преподавателите във Философския факултет и всички, свързани с учебния процес.

„Най-голямата си благодарност оставям за преподавателите, защото благодарение на тях и техните интересни лекции, се създаде в мен изключителен интерес да посещавам ежедневно Университета”, каза Любомир Цанев и разчувства аудиторията, като заяви, че в Алма матер е срещнал и голямата си любов.

В края на речта си Любомир извика приятелката си на сцената, извади кутийка с пръстен и предложи брак на момичето, с което от година и половина е заедно не само на лекции.

Зам.-ректорът на Университета проф. дпн Албена Чавдарова, поздрави абсолвентите и припомни думите на Гьоте, който разделя времето на години на учене и години на пътешествие. От този ден за випускниците започват техните години на пътешествие, посочи тя.



Проф. Чавдарова пожела на всички да бъдат здрави, успешни, да се радват на това, което им предстои, да създадат хубави семейства, да не забравят своята Алма матер и обяви магистърския випуск 2015 г. на Философския факултет на СУ за закрит.



#брак

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници