Това ли са наистина тайните на мечтания брак?

Това ли са наистина тайните на мечтания брак?
A A+ A++ A

Според любовната статистика няколко задължителни правила ще ни отведат до мечтаното "И заживели щастливо до края на дните си".

Да се оженим на по-късен етап от живота си с човек от същата раса - съветват специалистите. Американските експерти направили анкета, а анкетираните наброявали 12 500 човека. Според проучването колкото по-късно се оженим, толкова по-стабилен брак ще имаме. Защо смятат така? Цели 75% от хората, сключили брак след 26 години продължават да бъдат заедно. 50% от двойките обаче, оженили се по-млади, вече са се разделили.

Когато става въпрос за деца, 80% от анкетираните споделят, че са родили първото си дете 8 и малко повече месеца след брака. Тези от двойките, които не са имали деца - 40% - са се разделили преди десетата година съвместен живот.

Изследването се интересува и от расовите различия и брачните взаимоотношения. Според резултатите двойките от една раса имат по-голям шанс да бъдат щастливи в брака си спрямо тези от различни раси.

И въпреки това интимните взаимоотношения са нещо различно за всички нас. Там, където има любов и разбирателство, бракът ще бъде успешен, без значение са възраст, раса, религия...


#брак

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"