Цацаров за делото Бисеров: За съда или добро или нищо

Цацаров за делото Бисеров: За съда или добро или нищо
A A+ A++ A

След като оневиниха Христо Бисеров по делата за прикриване на данъци и т.н., главният прокурор Сотир Цацаров заяви, че коментарите оносно присъдата представляват протест и той искал да чува за съда и решенията му или хубаво или нищо.

Именно Цацаров оправда Бисеров преди 2 дни и той е невинен, според първата съдебна инстанция по всички обвинения. Прокуратурата го изпрати на подсъдимата скамейка за извършени три престъпления – за избягване установяването и плащането на данъчни задължения в особено големи размери, за нарушаване на Валутния закон относно задължението за деклариране на сделки с валутни ценности и за затаяване на истина в писмена декларация, подадена пред Сметната палата.

Присъдата на Бисеров все още не е окончателна и може да бъде протестирана пред по-горната инстанция – Софийския апелативен съд. От прокуратурата бяха категорични, че ще го направят. Държавното обвинение, счита, че са събрани достатъчно доказателства по тези обвинения. Все пак, според прокуратурата би било по-добре да беше изпълнена съдебната поръчка до Швейцария относно банковите сметки на подсъдимия.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Правосъдие
Последно от Правосъдие

Всички новини от Правосъдие »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници