Вълнуващи мачове от А група ни очакват

Вълнуващи мачове от А група ни очакват
A A+ A++ A

Два изключително интересни мача предлага програмата на А група за междинния 18-ти кръг. В сряда, 2 декември, от 14:00 часа Ботев (Пловдив) е домакин на шампиона Лудогорец в търсене на край на черната си серия срешу „орлите“, докато от 17:30 намиращият се в криза Берое приема лидера Левски и ще се стреми да спре ужасяващата си форма в защита от последните мачове.

От 14 мача до момента в във всички турнири между Ботев и Лудогорец „канарчетата“ все още нямат нито една победа. Девет пъти са печелели „орлите“, а пет пъти резултатът е бил равен, като головата разлика е 21:7 за разградчани.

Лудогорец надви съперника с 2:1 в предишния дуел между двата тима този сезон, като в днешния ден ще се даде почивка на Марселиньо, защото само след три дни предстои гостуване на Литекс. Даниел Златков и Нико Варела пък не са на линия за „канарите“.

Плеймейкърът на разградчани Марселиньо е с 8 жълти картона от началото на сезона и при още един ще пропусне два мача. Заради това днес бразилецът ще бъде заменен от Абел Анисе, смята „7 дни спорт“. Очаква се в стартовите 11 да се завърне и Андрей Препелица за сметка на Лукас Саша.

Ботев и днес няма да разчита на чист централен нападател, като най-вероятно на върха на авангарда ще бъде Грегори Нелсън.

#А група

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници