Санитарка в спешно отделение стана жертва на побой

Санитарка в спешно отделение стана жертва на побой
A A+ A++ A

Санитарка от Спешно приемно отделение на МБАЛ-Благоевград е била бита късно тази нощ от придружител на пациент. Нападателят е успял да избяга, но към този момент той се издирва от органите на реда, съобщиха от МБАЛ – Благоевград.

51-годишната жена е удряна и ритана в асансьора, водещ към отделението по Образна диагностика, което се намира на 4-я етаж в поликлиниката.

Към 01.30 часа след полунощ линейка на Център за спешна медицинска помощ - Благоевград е привела в Спешно отделение, мъж на около 70 години от ул. „Борис Сарафов”, който е с наранявания, след като паднал от леглото в дома си. Мъжът е бил прегледан от дежурния в СПО лекар и изпратен на скенер. Санитарката поела пострадалия, имайки предвид тежкото състояние на пациента, за да го транспортира с носилка до скенера.

През това време е пристигнал и 37-годишният син на пациента. Той тръгнал след санитарката, която е придвижвала носилката с баща му. В асансьора, който се задвижва от чип, синът се навежда над баща си и след размяна на няколко реплики е започнал да го удря по главата. На излизане от асансьора, най-неочаквано 37 - годишният е сграбчил санитарката за косата и започнал да блъска главата й в стената, но не приключил до там, започнал и да я рита.

Санитарката е успяла да се отскубне от нападателя си и е слязла в Спешно-приемно отделение, където е казала, че е нападната. Дежурните са подали сигнал към полицията. Нападателят е успял да избяга преди пристигането на патрула. Полицията издирва нападателя. На нападната санитарка е направен първичен преглед, който не е установил тежки травми.

#Спешна помощ #побой

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници