Кои са най-любимите анимационни герои

Кои са най-любимите анимационни герои
A A+ A++ A

Всеки си има любим анимационен герой – Мечо Пух, рибката Немо или пък малкият Тиранозавър. Знаете ли кой е най-очарователният от всички тях? Според МТВ всички споменати са вече отдавна в пенсия и дори не влизат във финалната десетка.

Всъщност там мястото е окупирано от милиони миниони, които лесно няма да го отстъпят… само ако видят към дъното на таблицата някой голям пакостник, на когото искат да станат служители.

На 9-то място пък се е настанило удобно любимото слонче на всички фенове на рисуваните филми – Дъмбо. Няма да повярвате, но симпатичния дебеланко скоро стана на цели 74 години! Преди него е Уолас. Той е мълчаливото, интелигентно куче, което общува главно чрез мимика и езика на тялото си от британската поредица „Уолас и Громит“.

 

Въпреки че всички съчувствахме на съдбата на Немо, не той, а неговият приятел октоподът Перла е поставен от МТВ на престижното 7-мо място. Обяснението, е че той е толкова „беззащитен и розов“, че на всеки му се иска „да се намаже с мастило“. На 6-тата позиция пък е килимчето от „Аладин“, което въпреки че не е толкова могъщо като Джина, е изключително очарователно.

В анимационната поредица „Семейство Симпсън“ няма много сладки персонажи с едно голямо изключение – розовичкото прасенце – паяк, което не може да те остави безразличен.  Точица от „Животът на буболечките“ е точно толкова миличка, колко е и смела. За това световната телевизия я поставя току преди финалната тройка.


На трето място е малкото куче-дух с абсолютно прелестен светещ нос - Зиро от „Кошмари преди Коледа“. Прасчо от „Мечо Пух“ е на втората позиция с добри основания. Макар и да е малко животно е „голям човек“. Героите на този лист, както и много други детски любимци, очакват децата ви в огромната гама дрехи и аксесоари предложени от www.sportenden.com.

Големият победител в класацията е – най-човеколюбивият робот в историята на киното – Уоли! Ръждивото му телце и умните му, добри очи могат да разтопят и най-желязното сърце! Може да не сте съгласни с класацията на МТВ, защото имате друг любимец,но със сигурност ще намерите нещо за вашите деца и сърца сред страниците на sportenden.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници