Кои звезди пропуснат Шампионска лига тази седмица

Кои звезди пропуснат Шампионска лига тази седмица
A A+ A++ A

Тази седмица Шампионска лига се завръща по терените в Европа, но не за всички. Някои от най-големите звезди на тимовете от Стария континент ще се превърнат от играчи в зрители заради травми или наказания.

Ако до сега Арсенал е имал проблеми с контузени играчи, то през последните 7 дни проблемите за Арсен Венгер драстично нараснаха. А на "топчиите" им предстои сблъсък с Байерн (Мюнхен) и то на "Алианц Арена". Тио Уолкът  и Алекс Окслейд-Чембърлейн получиха различни травми през изминалите дни. Трайно контузени са пък Микел Артета, Аарън Рамзи, Давид Оспина, Джак Уилшър, Дани Уелбек и Томас Росицки.

За немския шампион няма да играят Франк Рибери, който отскоро поднови тренировки, а също и Марио Гьотце. Холгер Бадщубер също започна да тренира наравно с останалите в тима, но е малко вероятно да получи възможност за изява през седмицата. Мехди Бенатиа, Хуан Бернат и Себастиан Роде също са под въпрос.

Ювентус гостува на Борусия (Мьонхенгладбах), но за Германия няма да отлетят Роберто Перейра, Стефан Лихтщайнер и Квадво Асамоа. През уикенда "старата госпожа" победи Торино с 2:1 в градското дерби, като Сами Кедира бе заменен заради болки в прасеца и е под въпрос за дбубоя.

Всичко за контузиите и наказаният в Шампионска лига може да прочетете в Sporta.bg

#Шампионска лига

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници