Лудогорец вкара само два на Монтана

Лудогорец вкара само два на Монтана
БГНЕС
A A+ A++ A

Шампионът Лудогорец записа първата си победа от 19 септември насам, след като срази с 2:0 новака Монтана на стадион „Лудогорец Арена“ в Разград. „Орлите“ имаха тотално преимущество на терена през почти всичките игрови минути и единствено големият брой пропуски и отличните изяви на вратаря на гостите Христо Иванов лишиха феновете от голеада.

Повече подробности за мача Лудогорец - Монтана вижте в Sporta.bg 

Още във втората минута домакините откриха резултата чрез Джонатан Кафу, който бе изведен великолепно сам срещу вратаря от Светослав Дяков и от втория си опит успя да се разпише за 1:0, след като първо пробва да подаде към Клаудиу Кешерю.

Румънският нападател на Лудогорец направи няколко пропуска на свой ред, преди в 75-ата минута да получи идеален пас от Кафу и без особени проблеми да удвои аванса на тима си – 2:0. Кешерю на практика подпечата успеха на Лудогорец, след като заради многото пропуски интригата изкуствено се запазваше, макар очевадната разлика в класите.

Кешерю увеличи аванса си на върха при голмайсторите в А група и вече има 7 попадения, а основните му преследвачи Данило Асприя и Мартин Камбуров (с по 5) не се разписаха. Вчера Литекс направи 0:0 като домакин на Локомотив (Пловдив) и днес е изпреварен на второто място именно от Лудогорец.

„Орлите“ имат 25 точки и изпреварват 1 пункт ловчанлии, докато лидер е Левски с 26, след като също вчера се наложи с 1:0 над Черно море в повторение на финала за Купата на България. Монтана е предпоследен с 12 точки.

#Лудогорец #А група #Монтана

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници