Какво мисли Вили Вуцов за мачовете от ШЛ тази седмица

Какво мисли Вили Вуцов за мачовете от ШЛ тази седмица
A A+ A++ A

Вили Вуцов винаги се е отличавал с любопитни мнения. Треньорът от известно време не упражнява професията си, но следи изкъсо случващото се по футболните терени – както у нас, така и в чужбина. Той се съгласи да даде своите прогнози за двубоите от Шампионската лига днес и утре – специално за Sporta.bg.

БАТЕ – Барселона – 2

БАТЕ са добър отбор, но не виждам как ще спрат Барселона. Мисля, че дори беларуският тим да играе с най-доброто, а каталунците с най-лошото, с което разполагат – то мачът е ясен. 2-ка. Всичко друго би било сензация

Байер Леверкузен - Рома – Х2(двоен шанс)

Байер са силен тим, който може да се справи с всеки. Рома обаче също са класа. На римските "вълци" все нещо не им достига в ШЛ. Тази година мисля, че имат отбор, който може да гони Скудетото на Ботуша. Очаквам най-малкото да не загубят гостуването си в Леверкузен. Виждам равенството като най-вероятен изход от срещата. Няма да се изненадам и на 3 точки за Рома.

Арсенал - Байерн – 2

Безспорно това е среща, която по всяка вероятност ще предложи зрелище. Арсенал практикува бърз футбол. Байерн пък са по-прагматичния състав. Определено смятам, че баварците са фаворити за крайния успех в Лондон.

Динамо (Загреб) – Олимпиакос – под 2,5 гола

Балкански сблъсък на нерви. Предполагам, че и двата тима няма да рискуват и трудно ще се получи резултатен мач.

Динамо (Киев) - Челси- 2

Макар че Челси изпитва много затруднения от началото на сезона ги смятам за почти сигурен победител в този двубой. Динамо (Киев) са корав противник, но Челси няма право да греши, а и има какво да доказва.

Мнението на Вили Вуцов за всички мачове от ШЛ може да видите в Sporta.bg

#Шампионска лига #Велислав Вуцов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници