Германската администрация иска изселването на поне 50% от мигрантите

Германската администрация иска изселването на поне 50% от мигрантите
Снимка: ЕПА/БГНЕС
A A+ A++ A

Петер Алтмайер призова да се увеличи броят на депортираните от страната мигранти. Той е координатор по въпросите на бежанците и ръководител на администрацията на федералния канцлер 

„Нека се обединим и заедно да преследваме целта в кратки срокове да изселим най-малко 50% от тези, които нямат право на убежище“, каза той пред младежката организация на управляващата партия Християн-демократичен съюз. ''Освен това на бежанците трябва да им бъде дадено да разберат, че те още дълго време няма да получат правото да прехвърлят семействата си в Германия,'' добави Алтмайер.

Той се обяви срещу поставянето на горна граница на броя на приеманите бежанци, заявявайки, че това ще бъде признание, че „ние не се справяме с проблема“.

„Никой не може да се опази напълно в един по-продължителен период от време“, смята Алтмайер. Той предложи мигрантите да участват в работата по тяхното настаняване в първичните пунктове за разпределение.

Алтмайер също така отбеляза, че мигрантите трябва по-добре да бъдат интегрирани, по-конкретно да се наблегне на изучаването на немски език. Той категорично отхвърли възможността за вдигане на данъците, за да се посрещнат разходите свързани с мигрантския поток.

#Германия #канцлер #мигранти #бежанци #Християн-демократичен съюз

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Бизнес
Последно от Бизнес

Всички новини от Бизнес »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници