Сидеров събра полицаи пред клек шоп с обвинение за наркотици

Сидеров събра полицаи пред клек шоп с обвинение за наркотици
A A+ A++ A

Скандал пред малък търговски обект късно снощи, предизвикан от лидера на "Атака" Волен Сидеров, завърши с извинения към продавачите, след като се оказа че не са наркодилъри.

Служители от икономическа полиция са извършили проверка на търговския обект, за който депутатът от "Атака" Волен Сидеров сигнализира, че продава наркотици и контрабанда, но не откри нерегламентирани стоки и незаконни вещества, съобщиха днес от МВР.

Депутати от "Атака", сред които най-активни са били Десислав Чуколов и лидерът Волен Сидеров, вдигнаха голям скандал пред клек-шоп на ул. "Г. С. Раковски". Очевидци разказаха пред Нова тв, че политиците били видимо нетрезви.

Според обясненията на самия Сидеров той дошъл пред магазина, защото имал сигнал, че там се продават наркотици и стоки с неплатен акциз, но му се наложило над два часа да чака икономическа полиция, която извикал. По тази причина той се държа агресивно и към полицаите.

Според съобщението на МВР полицаите са се отзовали на сигнал на граждани за скандала, предизвикан от депутата, подаден на тел. 112.

В съобщението се казва, че снощи, около 22:30 часа, на телефон 112 е бил получен сигнал, че депутати от парламентарно представена политическа сила във видимо нетрезво състояние, се държат грубо и арогантно със собствениците на магазин за алкохол и цигари на улица "Георги С. Раковски" в столицата.

На място незабавно са били насочени полицейски екипи. Пред пристигналите полицаи депутатите твърдели, че в магазинчето се продават цигари без бандерол и наркотични вещества.

Предприети са били действия за прекратяване на скандала, но словесните пререкания продължили. Служители от икономическа полиция са извършили проверка на търговския обект, като нерегламентирани стоки и незаконни вещества не са били открити.

#Волен Сидеров #клек-шоп

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Закон и ред
Последно от Закон и ред

Всички новини от Закон и ред »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници