Пет безплатни излъчвания на „Звук и светлина“ през декември

Пет безплатни излъчвания на „Звук и светлина“ през декември
Източник: pixabay.com
A A+ A++ A

Пет безплатни излъчвания на Аудио-визуален спектакъл „Царевград Търнов – Звук и светлина“ ще има през декември 2017 г. Уникалното шоу ше е подарък за жителите и гостите на старата столица от община Велико Търново и Общинската агенция по туризъм „Царевград Търнов“ по повод празниците в последния месец на годината, предаде Дарик.

Атрактивното шоу ще бъде излъчено за академичната общност по повод Студентския празник на 8-ми  декември, петък. Програмата ще може да се наблюдава безплатно в съботите на 16-ти и 23-ти декември, на Коледа – 25-ти декември, както и на 30-ти декември. Излъчванията са с начален час 18:00 и могат да се гледат от площад „Цар Асен I“ пред крепостта Царевец.

Общинската туристическа агенция „Царевград Търнов“ предлага възможност в същите дни Аудио-визуалния спектакъл „Звук и светлина“ да бъде наблюдаван с чаша вино от ВИП площадката на ул. „Никола Пиколо“ на преференциална цена от 20 лева. Билетите за деца са 10 лева. Предварителни заявки и билети в Туристически информационен център на улица „Христо Ботев“№5  във Велико Търново и онлайн на www. www.soundandlight.bg.

#Велико Търново

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Култура
Последно от Култура

Всички новини от Култура »