Топузаков: Няма да пестя играчите, важно е да сме близо до върха

Топузаков: Няма да пестя играчите, важно е да сме близо до върха
Източник: Ботев
A A+ A++ A

 

Наставникът на Левски Елин Топузаков разкри, че няма намерение да пази своите играчи в утрешния двубой с Локомотив Пловдив, с оглед на дербито с Лудогорец следващата сряда. "Сините" приемат пловдивския тим утре от 15:15 часа на стадион "Георги Аспарухов", а 4 дни по-късно гостуват на лидера и конкурент за титлата в Разград, предаде БГНЕС.

"При нас всичко наред, изключвам трайната контузия на Костадинов. Всички останали са на линия и ще разчитам на тях. Според мен, който направи по-малко грешки в този сблъсък, той ще се поздрави с победата. Не ме притеснява съперникът, аз винаги гледам първо нашия си отбор. Локо Пловдив е в подем, но това нас не ни интересува и е важно на нашия стадион как ще се представим ние като поведение и като игра", сподели Топузаков на днешния си брифинг.

Треньорът на Левски подчерта, че отборът мисли единствено за мача с Локомотив. "За нас всеки мач е важен, сряда си е съвсем друг мач, дотогава има време. Мисля, че сме достатъчно добре подготвени физически и няма нужда да пестя играчите. Важно е да запазим нашата линия, да сме близо до върха, ако можем да се преборим за него преди паузата още по-добре. Но има доста мачове, след това има почивка, има селекция за всички отбори, има плейофи пролетта, така че едва ли тези два мача са генерални", каза той.

Наставникът на "сините" сподели, че се надява утре по трибуните да има повече фенове на тима. "Искрено се надява и ги приканвам, ние имаме страшна нужда от тях, те са показвали, че винаги стоят зад отбора. Важното е, че ние продължаваме с победите и се надяваме те да се върнат. В крайна сметка ние сме едно цяло и феновете трябва да са винаги зад отбора, така че ние ги очакваме". 

#Елин Топузаков #сините #Локо Пловдив

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници