Малката Ани Борисова може да е жива

Малката Ани Борисова може да е жива
Ани Борисова
A A+ A++ A

Гръцката полиция проверява телефоните на лицата, заплетени в убийството на малката Ани Борисова. Разследващите търсят връзка с канали за продажба на органи и педофилска мрежа. Дори се появи версия, че детето може да е живо.

Бащата, който е основният заподозрян за убийството, Станислав Бакържиев, е подложен на детоксикация в затвора в Корфу. Сега вниванието е насочено към майката - Димитрина Борисова, за която има сведения, че има контакти с педофилски вериги в цяла Европа, съобщи Нова телевизия.

Полицията в Атина е изпратила искане до германските власти и се очаква материал от охранителни камери с кадри на Димитрина и приятеля й в Германия. Полицията прави всичко възможно да приключи случая, който шокира цяла Европа.

Местна медия писа, че малката Ани е продадена от родителите си за 8 000 евро, за да си набавят пари за наркотици и наем в центъра на Атина. Димитрина и Станислав не са изкарвали достатъчно с проституция, за да покриват сметките си. Ако се окаже вярно, детето може да е живо.

Адвокатът на майката Ставро Георгиу заяви, че е поискал да бъде направен кръстосан разпит между приятеля на бащата на Ани -Николай и майката, но до момента няма отговор от българските власти за съдействие относно начина по който може да бъде разпитан мъжът.

Медиите в Гърция коментират , че обществеността е шокирана от подробностите по убийството на 4-годишното българско момиченце Ани Борисова. Темата дори изместила в медиите финансовата криза в страната.

#Ани Борисова #Ани #Гърия #Атина

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници