Майката на убитата Ани искала да я вземе в Германия

Майката на убитата Ани искала да я вземе в Германия
Димитрина Борисова
A A+ A++ A

Майката на Ани Борисова, която беше убита от баща си в Гърция, имала връзка с богат германец - бижутер. По време на убийството Димитрина била при приятеля си в Берлин, за да му поиска пари и да изведе дъщеря си от Гърция, съобщава "Български новини".

Германецът се казва Георг Щилер и притежава бутик за златни и сребърни бижута на една от най-скъпите търговски улици в Берлин. Той е на около 50 години и както изглежда, е подпомагал финансово както Димитрина, така и 4-годишната й дъщеря.

Димитрина е споделила с близките си, че възнамерява да вземе Ани със себе си и да заживеят като семейство с Георг в Берлин.

След като 4-годишното дете изчезна в Атина на 21 април гръцките власти проведоха редица разпити със семейството. Още тогава родителите на Ани Борисова непрекъснато сменяха версиите си за това къде са оставили детето и какво може да се е случило. Това породи съмнението на полицията и в крайна сметка и двамата родители бяха арестувани. Бащата – Станислав Бакърджиев призна, че е изхвърлил трупа на детето си, но отрече да я е убил. Майката на Ани – Димитрина, също беше задържана и обвинена в престъпна небрежност, оставяйки детето си на грижите на наркозависимия й баща.

#Ани Борисова #Димитрина #Гърция #Станислав Бакърджиев #Ани

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници