Гърците шокирани: бащата нарязал на парчета 4-годишната Ани

Гърците шокирани: бащата нарязал на парчета 4-годишната Ани
A A+ A++ A

27-годишният Станислав Бакърджиев, който се оказа убиец на собственото си дете, е нарязал 4-годишната Ани на парчета, за да прикрие престъплението. С кърпа на глава изхвърлял части от трупчето в различни контейнери.

В 12 часа днес от полицията в гръцката столица ще дадат пресконференция, за да съобщят докъде е стигнало разследването на зловещото престъпление. Но в медиите вече има достатъчно потресаващи подробности.

Трупчето на детето е разчленено от собствения му баща, сготвено с други продукти и изхвърляно парче по парче, пише изданието "Български новини".

През цялото време се е движел с кърпа на глава за да се прикрие. Една част от тялото е изхвърлено в кофите за боклук, а друга в тоалетната чиния на дома му. Именно там са намерени остатъци от кръв и след ДНК тест се разкрило убийството на момиченцето.

Вчера полицията официално съобщи че 27-годишният Станислав Бакърджиев е убиец.



Заповед за задържане е издадена и за майката Димитрина Борисова. До момента срещу нея няма доказателства за съучастие в убийството. Разследва се доколко е знаела и прикрила страшното убийство.

Борисова обяви детето за изчезнало в Атина на 21 април.


Полицаи от Солун са разпитали приятел на бащата на детето в България, който е свидетелствал, че мъжът е наркоман.

Бащата е направил самопризнания за убийството, което е извършил под въздействието на упойващи вещества. След това разчленил тялото и изхвърлял частите в кофите за смет в продължение на няколко дни, за да не буди подозрение.

Когато майката се завърнала от България, мъжът признал за убийството и двамата решили да обявят малката Ана за изчезнала.

Твърденията на бащата при първите разпити били, че спал и като се събудил, намерил детето мъртво на дивана в локва кръв. Тогава решил да разчлени трупчето и да го сготви, за да не разбере майката, която през това време била в Германия.

Нишката започна да се разплита от България, пише "Български новини". Полицаите от отдела за защита на малолетните и престъпления идентифицираха кръга на хората, с които бащата е контактувал и събирал в дома си. Всички те са разпитани. Ключов свидетел се оказал мъж на име Ники, който често оставал в дома на бащата.

В събота той бил доведен и разпитан от гръцката полиция на граничния пункт Промахон. Разказал, че бащата на Ани му е споделил за извършеното убийство. Показанията на Ники и тези на бащата, който е разпитван в различно време и място, съвпаднали.

Свидетелят все още е в България и е под контрол и наблюдение на българската полиция.

Разследващите са се фокусирали върху светкавичното кратко пътуване на двамата родители до България, преди да обявят детето за издирване, където според информация са се срещнали със същото лице. Противоречивите показания, които двамата давали, също насочили вниманието на разследващите върху самите родители.

При завръщането на майката от Германия бащата първоначално развивал версията, че докато е спал, малкото дете е напуснало дома само. Последвало светкавичното пътуване за 24 часа в България и обявяването на детето за изчезнало. За да прикрие бащата на детето си, дали под действието на заплахи или не, предстои да се изясни, майката измисля историята с несъществуващата приятелка Силвия, на която била оставила детето.



Вчера бащата на малката Ани бе арестуван и срещу него е повдигнато обвинение за убийство по особено жесток начин, а часове по късно бе издадена заповед за задържане и на майката. До момента няма доказателства за съучастието й в убийството. Тя е обвинена за прикриване на страшния акт, лъжесвидетелство и недобросъвестно попечителство върху детето.

Ден преди да бъде арестуван, Станислав казал на майка си: "Не вярвай на това, което ще чуеш по телевизията".

Бабата на Ани не може да повярва, че това престъпление е извършено от сина й, защото според нея той сам е изгледал брат си. Социалните мрежи в Гърция пък се взривиха от възмущение заради клип, качен от майката в личния й профил във фейсбук, където флиртува.

#Станислав Бакърджиев #Атина #Ани #Ани Борисова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници