Хилугани изпочупиха Спешния център в Гоце Делчев

Хилугани изпочупиха Спешния център в Гоце Делчев
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Пиянска свада в нощта срещу събота завърши с погром над Центъра по Спешна помощ в Гоце Делчев. Няма данни за нападение над лекари, но има множество материални щети в центъра. 

Към 4.30 часа в събота сутринта е получен сигнал за сбиване пред дискотека в града. При него са пострадали двама 23-годишни мъже- Юсеин Ч. и Балин Х. Двамата са били бити от охраната на дискотеката, която се намесила за да ги разтърве. Извикан е екип на Спешния център в града. Двамата пострадали са транспортирани до ЦСМП от дежурния екип. Според персонала на спешния център Юсеин и Балин отказали медицинска помощ.

Докато двамата са в спешния център, отвън започва да се събира група агресивно настроени мъже. Последвало е нападение над центъра, съобщи БГНЕС. При него са нанесени материални щети на ЦСМП-счупена входна врата и стъкла.

Нападнатите служители на ЦСМП своевременно са уведомили полицията за нападението, намесата им е предотвратила саморазправа с дежурните в центъра. Служителите са разпознали и един от вандалите, който е задържан за 24 часа в ареста.

#Гоце Делчев #Спешна помощ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници