Забраниха на къртицата на ЦРУ достъп до Обединеното кралство

Забраниха на къртицата на ЦРУ достъп до Обединеното кралство
Документът предупреждава авиолиниите, че може да се наложи да платят разходите по задържането на Едуард Сноудън в размер на 2000 паунда. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Британското правителство е предупредило авиолиниите да не допускат бившия служител на ЦРУ, който оповести секретни подробности за наблюдението, извършвано от американските служби, да се качва на полети за Обединеното кралство, съобщи Би Би Си.

От АП съобщиха, че са видели документ на тайландско летище, което предупреждава превозвачите да не допускат 29-годишния Едуард Сноудън на борда на самолети за Великобритания.

Предупреждението с логото на вътрешното министерство гласи, че на Сноудън „вероятно ще бъде отказан достъп до Обединеното кралство".

От британското вътрешно министерство не коментират съобщението.

Документът предупреждава авиолиниите, че може да се наложи да платят разходите по задържането на Сноудън в размер на 2000 паунда.

Бившият служител на ЦРУ беше видян последно в Хонконг, където пристигна преди разкритията му за програмите на Агенцията за национална сигурност за следене на интернет и телефонни разговори да бъдат публикувани.

#Едуард Сноудън #ЦРУ #Великобритания #Хонконг

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници