Двама млади мъже се обесиха в Мадан

Двама млади мъже се обесиха в Мадан
В този блок, в последния апартамент вдясно, се разиграла драмата, преди Бедри да посегне на живота си. Снимка: „24 часа“
A A+ A++ A

Двама млади мъже увиснаха на въжето в Мадан, а трети е в психиатрията след заплахи да сложи край на живота си по същия начин. Тримата са били в една и съща компания, съобщава „24 часа“.

Първи увиснал на бесилката 24-годишният Бедри Хасанкев в маданския квартал „Възраждане“. Мъжът е намерен 8 минути след полунощ в понеделник.

Той е бил коминджия в рудник „Бориева“. Сложил край на живота си в барака за дърва, която сам си сковал близо до блока, където живее.

Няколко часа по-късно на въжето увисва и приятелят му Рамадан Бодуров, с когото били в една компания. Той се самоубил на таванския етаж в триетажната фамилна къща на изхода от Мадан по пътя за село Мъглища. Рамадан живеел там заедно с родителите си.

21-годишният мъж се затрил сам с въже, дълго около метър, като сгънал краката си, за да успее да се обеси.  Намерила го майка му Ресиме. Тя е шивачка в предприятие на края на града.

Третият от компанията - 27-годишният Красимир Димитров, пък обявил пред родителите си, че ще се беси в понеделник вечерта. Брат му се уплашил от твърдото му намерение, позвънил на телефон 112 към 2 часа и белята била предотвратена.

Мъжът е откаран в ареста на полицията, където е бил повикан личният му лекар, както и психиатър.

#Мадан #обесване

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници