ГЕРБ отрекоха за сблъсъците във Велико Търново

ГЕРБ отрекоха за сблъсъците във Велико Търново
Преди митинга на ГЕРБ във Велико Търново представители на "Горда България" бяха спрени от охраната и не бяха допуснати на площада. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

"Информацията, че се е стигнало до сблъсъци между симпатизанти на ГЕРБ с агитката на "Горда България" не отговаря на истината", обяви говорителят на предизборния щаб на ГЕРБ Севделина Арнаудова пред „Фокус".

"Факт е, че опонентите ни търсят провокация, но привържениците на ГЕРБ няма да отговорят на агресията с агресия", посочи Арнаудова.

"През цялата предизборна кампания ГЕРБ настоява да води конструктивен диалог със своите опоненти и ще запазим тази линия до края. Категорично няма да позволим да бъдем въвлечени в подобен сценарий", каза още тя.

"Проведохме предизборни мероприятия в 27 града и често опонентите ни опитваха да разиграват подобен сценарий. Демокрацията дава право на всеки да направи своя свободен избор. За нас е неприемливо да се използва агресия и насилие срещу политическите противници", подчерта Арнаудова.

"Към момента ситуацията на предизборния концерт във Велико Търново е овладяна", обяви говорителят на ОДМВР Велико Търново Мариана Христова.

По думите й е имало провокативна група от определена политическа партия, която се опитвала да влезе в охраняваната зона на концерта и се е стигнало до размяна на реплики с полицията, но ситуацията е овладяна.

#Севделина Арнаудова #сблъсъци #Велико Търново

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Избори 2013
Последно от Избори 2013

Всички новини от Избори 2013 »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници