БСП тръгна от В. Търново със Силвия Кацарова и „Мила Родино“

БСП тръгна от В. Търново със Силвия Кацарова и „Мила Родино“
Силвия Кацарова откри кампанията на БСП във Велико Търново. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Със Силвия Кацарова, „Мила Родино“ и „Одата на радостта“ Коалиция за България откри предизборната си кампания във Велико Търново, предаде „Стандарт“.

В препълнената зала на Музикално-драматичния театър „Константин Кисимов“ водачът на листата Марияна Бояджиева представи кандидат-депутатите, определяйки ги като „силен отбор, който ще се бори да сложи край на пагубното за България управление на ГЕРБ и да върне държавата на хората“.

Тя акцентира и върху предизборната програма на коалицията с ключови моменти - икономика, доходи и заетост. Втори в листата е заместник-председателят на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България Петър Кънев, който е представител на гражданската квота.

Според него „драмата на предишното правителство е в това, че е напълнило страната с „калинки“, неподготвени хора, демонстрирали пълен непрофесионализъм“.

Бившият финансов министър Симеон Дянков според Кънев бил магьосник, който за по-малко от четири години е успял да унищожи работеща икономика и е минал като хербицид през малкия и средния бизнес.

#избори #БСП #Петър Кънев #Велико Търново

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Избори 2013
Последно от Избори 2013

Всички новини от Избори 2013 »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници