Виктория - Цър-пър от "Ергенът" избухна: Нямам ромска жилка!

Виктория - Цър-пър от "Ергенът" избухна: Нямам ромска жилка!

бТВ

A A+ A++ A

Виктория Асенова е осиновена. Този слух пълзи в интернет пространството, след като близки до фамилията на спортната мениджърката разкриха любопитни подробности за произхода й.

Според информация на анонимни източници, цитирани от сайта Intrigi.bg, Цър-пър всъщност е осиновена. Родителите, които са я отгледали, в действителност не са роми и имат бяла кожа.

„Изключително интелигентни хора, с много тежки връзки в спортните среди. От доста време са в организационния екип на „Футболист на годината“ и са много уважавана фамилия. Виктория изобщо не прилича на тях визуално и отдавна се говори, че това не са биологичните й майка и баща“, разказват запознати.

„Чистокръвна българка съм! На 100 процента мога да кажа, че аз, роднините ми, майка ми и баща ми не сме роми, нямаме ромска жилка. Не смятам, че хората трябва да се определяме на етническа основа!“

Така Виктория Асенова коментира думите на отпадналата вчера участничка Теа, която неколкократно заяви, че Вики е циганка.

„Циганко! Имаш сини венци, кожата ти е тъмна, абсолютно цигане си“, нареждаше актрисата, малко преди да бъде изгонена от Ергена Алек Младенов заради расистките обиди.

„Ползвам повече бронзант, ходя на солариум и почернявам по-бързо“ - така в лично обръщение в социалната мрежа Цър-пър, както я наричат всички, неколкократно оправда цвета на кожата си.

Теа обаче далеч не е единствената забелязала сходните черти на Виктория със събратята ни. Зрителите на „Ергенът“ също изразиха съмнение за произхода й.

#Виктория #"Ергенът"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници