Башар залюби д-р Чилингирова от "Откраднат живот"

Башар залюби д-р Чилингирова от "Откраднат живот"

Инстаграм/Башар Рахал

A A+ A++ A

Актьорът Башар Рахал най-накрая разкри, че в живота си има нова любов.

Става дума за младата актриса Любомира Башева. Той сподели снимка, на която е прегърнал Башева, а под нея постави просто едно червено сърце без излишни обяснения.

Мост

Снимката е направена в Лисабон, откъдето самата Башева преди броени дни сподели няколко кадъра. Фотосът на двойката събра позитивните коментари на последователите им. Една от първите коментирали поста бе Дария Симеонова. „Много сте готини“, „Здраве и щастие“, написаха приятелите на двойката под романтичната снимка. В средата на месец март двамата са били в Лисабон, но са решили да споделят снимка от почивката си седмици по-късно. Откога датират отношенията между актьорите не е ясно.

Щастие

Според мълвата двамата са се сближили покрай работата им в култовата пиеса „Отблизо“, в която се разглежда именно темата за любовта във всичките й форми и отношенията на мъжа и жената. Любопитен факт е, че двамата имат голяма възрастова разлика. Башар ще чукне 50 в края на годината, докато актрисата е само на 27 години. Проста сметка показва, че разликата им е 22 години в полза на Башар. Припомняме, че допреди година актьорът имаше връзка със своята колежка Райна Караянева, която продължи седем години. Двамата бяха официална двойка пет години, а предишните две се криеха от светлините на прожекторите След раздялата им Райна се похвали с нов мъж, а сега изглежда, че щастието е почукало и на вратата на Рахал, който изглежда много влюбен, пише "Телеграф".

#Башар Рахал

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници