Астрологът Силва Дончева: 2024-та е последната спокойна година за Европа, покушение дебне Тръмп

Астрологът Силва Дончева: 2024-та е последната спокойна година за Европа,  покушение дебне Тръмп

ФБ/Силва Дончева

A A+ A++ A

Доналд Тръмп вече гледа към Белия дом за своя втори президентски мандат. На фона на това обаче вървят конспирации, че след като вълната от съдебни дела не успя да спре милиардера шоумен от участие във вота идната есен, то той щял да последва трагичната съдба на Джон Кенеди. А за поръчители на покушението се сочат кукловодите на света, илюминати и дори сътрудници на извънземните сиви или рептили.

Близнаци

Според астролога Силва Дончева има реална опасност за Тръмп до рождения му ден на 14 юни. „Като зодия Близнаци той е много гъвкав, което му помага. В по-голяма опасност е до рождения си ден през юни. Ще трябва много да внимава през април и май“, коментира Дончева, която преди време прогнозира и избухването на войната в Украйна.

В свои видеопрогнози в интернет сега тя алармира, че опасността за Тръмп може да дойде от покушение. Но може да е свързана с огромен финансов скандал, който да преобърне общественото мнение отвъд океана. Или пък да се произнесе някой щатски съд заради многото дела срещу него и да се окаже, че трябва да бъде арестуван. „Но ситуацията е такава, че дори да отстранят Тръмп, то няма как този американски дух да го махнат“, убедена е Дончева. Според нейната метафизична теория държавите се управляват от Бога и от колективен дух.

„Когато някой си прави планове, то той ги прави без кръчмар... Може да се въздейства на елита на една държава, но не и на духа на един народ, който вече е божествена компонента. Това е като да тръгнеш срещу Господ.

Въпреки неговите негативи Тръмп е пазител на този все още жив протестантки американски дух, който ние познаваме от XIX-XX век. И реално, когато се направи опит за глобализация и либерализация, изскача някой като него, който променя нещата. И както през 2016 г. демократите бяха убедени, че ще спечелят, изведнъж Тръмп се появи с Божията промисъл. Именно той отложи войната в Украйна с 4 години“, убедена е Дончева.

Затъмнение

Изчислява, че на 25 март заедно с лунното затъмнение САЩ навлизат в нов 30-годишен цикъл в Риби, който ще донесе огромни социални и икономически проблеми там. Ситуацията и на Стария континент обаче няма да е по-розова.

“2024 година е последната спокойна за нас. Започва криза от 2025 година. Ще има повсеместни социални бунтове в Европа заради влошения стандарт на живот“, прогнозира посветената дама. Изтъква, че Марс влиза в знака на Скорпиона за две години, което е свързано и с колизии в мюсюлманския свят. А това щяло да донесе до големи сътресения и в държави като Германия, Франция, където живеят бежанци с такава религия.

Промяна

Според Дончева новият цикъл на Марс ще доведе до промяна в България през пролетта. Ротацията на властта на „Дондуков“ №1 няма да се размине само със смяна на министри, като вероятно ще се върви в посока нови парламентарни избори или нов тип управление. Все пак заради щастлив звезден аспект (съвпад Уран-Юпитер) може да се създаде нова формация или политически съюз, както и старт на енергиен проект, добър за България, пише "Телеграф".


#Силва Дончева

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Гледна точка
Последно от Гледна точка

Всички новини от Гледна точка »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници