Кой заплаши с киселина Светлана Гущерова?

Кой заплаши с киселина Светлана Гущерова?

Стоп кадър/НОВА

A A+ A++ A

Светлана Гущерова се оплака, че е била заплашена да бъде залята с киселина. Оказва се, че това не е измислица, а реална заплаха. В момента МВР работи по случая и до няколко дни се очакват арести.

"Скъпи приятели, обявявам го публично тук, защото се страхувам за живота си! Вчера бях заплашена да бъда залята с киселина! Обърнах се за помощ и съдействие и към полицията! Страхувам се не само за своя живот, но и за децата си, съпруга ми и цялото ни семейство! Искрено се надявам органите на реда да приемат присърце случая и човекът, който стои за всичко това, да получи заслуженото!” - написа преди дни милионерската съпруга. Ден по-късно блондинката намекна, че заканата е дошла от приятелка, но не издаде повече подробности.

"Извинявам се, че не мога да отговоря на всички съобщения. Благодаря ви за подкрепата! Никога не съм вярвала, че толкова много хора ще ми пишат, за да проявят съпричастност. Мили приятели, позволете ми един съвет: Пазете се от "приятели”, те често стават най-големите предатели", написа в инстаграм Светлана и започнаха предположенията коя жена би мога да я заплаши и защо?

Откакто е омъжена за Христиан Гущеров бившата еротична моделка не общува с много приятелки и предимно си стои вкъщи. Единствено Азис е редовен гост в дома на многодетното семейство и е доста близък и с двамата, но със сигурност заплахата не е дошла от него. Ден по-късно блондинката публикува в социалните мрежи как лежи на болнично легло с абокат. От кадъра се виждаше, че е с болнична нощница за операция. Не е ясно дали многодетната майка се е поболяла от нерви, дали някой е направил неуспешен опит да й направи нещо, или пък отново е бременна.

Само "Уикенд” установи, че Светлана Гущерова е изтрила две от близките си приятелки в социалните мрежи – Елисавета Ставрева и Теодора Великова, които участваха във втория сезон на "Ергенът”. Не е ясно дали някоя от двете е заплашила милионерската съпруга и защо е приключило приятелството им със Светла, но това се е случило съвсем скоро, защото допреди няколко месеца Гущерова им слагаше сърца и им пращаше целувки.

#светлана гущерова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници