Хороскоп за 26 декември: Романтика за Лъвовете, разочарования за Везните

Хороскоп за 26 декември: Романтика за Лъвовете, разочарования за Везните
A A+ A++ A

Овен

Готови сте да възприемете света откъм комичната му страна. Каквото и да се случи около вас, единственият ефект ще е, че ще ви разсмее.

Телец

Не би било изненадващо, ако усетите себе си като личност с особена мисия. От време на време около вас ще се оформят конфликти, които ще успеете да овладеете буквално с две думи. Появата ви, където и да сте, ще бъде повод за добро настроение.


Близнаци

Добронамереното ви отношение и готовност за сътрудничество ще са „ключът към всички затворени врати“. Умението ви да намерите правилния подход и да кажете подходящите думи ще ви спечелят не само почитатели, но и обожатели.

Рак

Занимайте се с творческите си проекти. Доверете се на въображението си. Ще ви помогне не само да си изградите правилна концепция, но и да набележите как да ѝ придадете реална форма.

Лъв

Романтичното настроение ще ви изпълни изцяло и необратимо. Подчинете му се. Ще ви подскаже най-лесния начин за постигане на синхрон във всички видове контакти.

Дева

Размислите ви основно ще са насочени към миналото и към постигнатото. Аналитичните ви способности ще са особено силни. Може би, разсъждавайки над чуждите грешки, не само ще забележите и своите, но и ще установите как да не ги допускате в бъдеще.

Везни

Поведението на някой от новите приятели може да ви разочарова. Не се измъчвайте излишно. Правилната тактика е да заложите на провереното, което е доказало стойността си.

Скорпион

Оставете мечтите, следвайте реалността. Преживяванията ще са необичайни, но незабравими. Може да не ги разберете, но това няма да ви попречи да се забавлявате.

Стрелец

Обстоятелствата ще са динамични, често нелогични. След като не можете да ги контролирате, печелившата стратегия е да им се подчините. С малко повече фантазия бихте могли да превърнете дефектите в ефекти.

Козирог

Опитайте се да замените прагматизма с „лъжичка коледна магия“, макар и за кратко. Излизането от границите на реалността ще ви хареса, независимо че в началото може да ви се стори плашещо.

Водолей

Не се включвайте в спорове по теми, за които не разполагате с неоспорими аргументи. Ще ви засегне не толкова фактът, че сте губещата страна, колкото скептичното отношение на останалите участници, съветват от az-jenata.bg

Риби

Овладейте амбициите и действайте с умерено темпо. Няма да разполагате с подходящи условия за сложни решения и заплетени задачи, така че не се и захващайте, за да не съжалявате за пропиляното време.

#дневен хороскоп

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници