Борисов: Думата „парламент“ означава да се говори, а не да се блокира говоренето

Борисов: Думата „парламент“ означава да се говори, а не да се блокира говоренето
A A+ A++ A

Думата "парламент" означава да се говори, а не да се блокира говоренето. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов след сблъсъците в Народно събрание днес.

И заяви, че още преди 3 години е отправил предупреждение. "Когато вдигнеш юмруците и тръгнеш срещу редовно избрано правителство, резултатът е тук в залата", категоричен бе той.

По думите му българинът много добре е казал: "Който посява ветрове, накрая жъне бури".

Борисов определи действията за преместване и разрушаване, свързани с Паметника на съветската армия, като "глупост". "Днес ответната реакция в парламента е също толкова неадекватна и обидна", допълни Борисов.

"В същото време, ние имахме и за радост, гласувахме точката, която, нали всички говорим, че искаме да сме в Шенген. Падането на таксата в двата закона - 20 лева, е чаканият сигнал, и сега ще говоря и с колегите. И в Австрия, и в Унгария, да спрем по тази тема за Шенген, особено с Унгария, която Виктор Орбан я постави като задължително, нали така? Днес, ние успяхме да гласуваме", заяви лидерът на ГЕРБ.

Той заяви, че в Народното събрание се гласуват изключително важни точки и апелира колегите си да спрат да се обиждат, да се дърпат, да си правят номера, за да довършат тези толкова важни за хората дейности.

#Борисов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници