Слави: Антон Хекимян е един "мисир" без морал

Слави: Антон Хекимян е един "мисир" без морал
A A+ A++ A

Нали Бойко Борисов наричаше журналистите мисирки. Явно има и един мисир", така лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов коментира кандидатурата на Антон Хекимян за кмет на София.

Журналистът изненадващо обяви, че напуска bTV в събота, след близо 19 г. прекарани в медията. Скоро след това се появи информация, че той ще бъде дълго очаквания кандидат за кмет на столицата от ГЕРБ.

В понеделник това се потвърди, когато ГЕРБ и Антон Хекимян заедно внесоха кандидатурата му в ОИК - София.

"Всеки български гражданин, който отговаря на условията на закона, може да бъде кандидат за кмет. В този ред на мисли, Антон Хекимян явно отговаря на условията на закона. Но дали отговаря на условията на морала? Да приемем, че онзи ден Бойко Борисов му е предложил, вчера той си е подал оставката като шеф на новините на БТВ и днес се е кандидатирал за кмет на ГЕРБ. Всичко това е малко вероятно", пише още Трифонов.

Според лидерът на ИТН е "по-вероятно той (б.р. - Хекимян) да симпатизира на ГЕРБ отдавна и като шеф на новините на БТВ в последните години той е проправял пътя на ГЕРБ в медийното пространство. Разбира се, не знам дали е така, но така е най-логично. Не е незаконно, но е доказателство за целия този политически водевил в публичното пространство на България".

#Антон Хекимян #Слави Трифонов #Слави Трифонов - ИТН

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници