Мъжете от тези 3 зодии са най-големите кръшкачи

Мъжете от тези 3 зодии са най-големите кръшкачи

pexels

A A+ A++ A

Тези мъже рядко имат достатъчно една жена: те са привлечени от всичко ново и непознато. Зад тези 3 знака от зодиака често се крият повече от 2 брака, десетки разбити сърца и деца от различни жени. Работата е там, че те по природа са полигамни.

Стрелец
Стрелците са креативни и свободолюбиви личности, които не могат да бъдат прекалено контролирани, но също така е непрактично и да им се позволява всичко. Те са пристрастени към различни проекти, мечти и жени. Жената на Стрелеца трябва да е толкова необичайна, колкото и той, за да няма у него желание да търси вдъхновение другаде.
Не можете да задържите мъж Стрелец с богатство или деца, но в същото време той няма да остави детето си, дори и да се раздели с майка му. Полигамията на Стрелеца го тласка към необмислени действия и му пречи да живее с една и съща жена цял живот.
Такава им е природата - Стрелците са естествено полигамни.

Овен
За Овена завладяването на жените често се превръща в спортно състезания. Сред представителите на този знак има много Дон Жуановци, които изчезват от живота на жената веднага щом я завладеят. В млада възраст Овните не се интересуват много от чувствата на другите, а в по-зряла възраст дори тези, които са се оженили по любов, не спират да се заглеждат по други жени. Овенът не е против няколко паралелни връзки.
Всичко е просто - за мъжете от тази зодия любовта е спорт.
Те са цинични по отношение на чувствата. Една жена трябва да бъде очарователна, силна и грандиозна - такава, че Овенът да се страхува да не я загуби.

Водолей
Водолеят обича всеки път, като за първи път. Той вярва в чистотата на чувствата и искреността, така че не изпитва угризения, когато внезапно се увлече по друга жена. Във Водолея има достатъчно егоизъм, за да постави чувствата си на първо място, така че той не смята за нужно да се притеснява за тези на половинката си.

Полигамията на тези 3 зодии често им изиграва жестока шега: харесват различни жени, влюбват се и си тръгват, а на 50 разбират, че са останали сами и никой не се нуждае от тях.

#годишен хороскоп

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници