4 женски зодии, които се променят драматично след брака

4 женски зодии, които се променят драматично след брака

pixabay

A A+ A++ A

Сватбата изглежда на момичетата като приказка, след края на която разказвачът ще завърши с думите: „И заживели щастливо и честито до края на дните си!“
Но това почти никога не се случва, а съпрузите, както и съпругите претърпяват огромна метаморфоза. Сговорчивите и мили момичета след сватбата веднага се преобразяват във вечно мрънкащи и заядливи жени. Под какви съзвездия са родени жените, които се променят най-драматично след брака?

Жена Лъв
Ако преди сватбата тя е приличала на истинска кралица, то след това може да бъде сбъркана с прислужницата на височайшата особа. След като е оплела вече в мрежите си мъжа, за какво й е да поддържа имидж?
По този начин Лъвицата отмъщава на съпруга си. Ако, примерно, се е оказал по-малко богат, отколкото трябва или недостатъчно мил. Така че, се получава нещо от сорта на: „Ти ме разочарова и аз ще те разочаровам.“

Жена Везни
Няма вече излизания с приятелки, нито флиртове, напълно приключиха и хобитата - Везните се ожениха и ... се разочароваха от живота. Разбира се, не всички, но повечето. Измисленият свят, в който са живели тези дами показа истинското си лице и ги … отврати. Жените Везни, според астролозите, се променят драстично след като оженят.

Жена Козирог
А какво да кажем за една изтънчена дама Козирог? След като е живяла със съпруга си повече от година, тя изведнъж осъзнава, че е загубила себе си като личност. Станала е по-мека, по-сладка, по-сговорчива. Превърнала се е в примерна съпруга и това я ужасява!

Жена Риби
Звънкият смях е нещо от миналото. А в настоящето виждаме само една строга жена, държаща здраво юздите на съпруга си. Семейният живот за Рибите се превръща в битка без правила: ако не изядеш, ще бъдеш изяден.

Разбира се, не всички дами, от изброените по-горе зодии, се променят така драстично след брака. Но все пак имайте си едно на ум, ако сте избрали съпруга измежду тях.

#годишен хороскоп #дневен хороскоп

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници