След обществен натиск: Тото изтри канала си! СНИМКИ

След обществен натиск: Тото изтри канала си! СНИМКИ

стоп  кадър

A A+ A++ A

Изтриха всички клипове от Youtube канала на Тото от "СкандаУ".

Причината - доклади заради изказване на Тити Папазов. Става ясно обаче, че каналът и преди бил докладван за съдържание.

Преди дни клип с президента на баскетболния клуб на "Левски" Тити Папазов стана популярен, в него публично разказа покъртителна история. В подкаста "При ТоТо" Тити разкри, че е имал интимна връзка с 16-годишно момиче, което му е изневерило с негов много близък приятел. За да я "накаже", Папазов опитал да остриже косата на момичето. Тъй като тя се дърпала, Тити направил дупки в косата ѝ.

Потребители останаха изненадани, че така свободно се говори за насилие над жени и цялата зала, където се провежда записа, "пада от смях".

Припомняме, че насилник от Стара Загора наряза с макетно ножче и подстрига косата 18-годишно момиче. 400-те шева, направени след зверството, бяха определени от експертизата и съда като "лека телесна повреда". Последваха многохилядни протести из цялата страна.

Вижте част от реакциите в социалната мрежа:

Причината е нападките към изпълнителя, след като в негов подкаст Тити Папазов разказва през смях как подстригал приятелката си "за наказание", на фона на многохилядни протести срещу насилник от Стара Загора, нарязал с макетно ножче приятелката си и и след това я обръснал.

На клипа Тото от "СкандаУ" се залива от смях, докато президента на баскетболния клуб на "Левски" разказва историята си.

Публикуваме позицията и без редакторска намеса:

Добре бе, аз имам толкова много въпроси, че не знам откъде да започна ? Как е възможно да извъртите така нещата, че пак Тото да ви е виновен ? Как е възможно да кажете, че Тото подкрепял насилието ! Не ви ли е срам ? Не виждате ли този човек как говори за жена си навсякъде ! Не виждате ли с какво умиление, любов и отдаденост към нея и семейството си. Та аз живея с него от 5 години и с ръка на сърцето ви казвам, че това е един от най-добрите хора, които познавам. Винаги помага на майки с колички, на хора попаднали в ситуация на улицата , на закъсали коли, на продавачи, на познати, непознати … ума ми не го побира вие какъв го направихте ! И сега е времето всички вие ХОРА, да се включите и да кажете какъв човек е Тото, а не да си мълчим само, за да не ни нападнат няколко малки, неудовлетворена от живота душици. Та Тото не спира да обяснява на сина си, че жена не се удря, не се обижда и не само на него, на всички винагииии ! Сериозни ли сте ? Човекът дори не е разказал собствена история ? Бил се засмял на някаква история на някакъв друг човек. Извинете, вие не сте се смяли никога на някакви нелепи истории и вицове ли ? А и това е ВОДЕЕЕЕЩ НА шоу, какво се очаква, да стане на бие гостите си при всяко нещо, на което не е съгласен ли ? Или да се заяжда с тях ? Та нали в такъв случай, никой няма да дойде, никой няма да си разкаже историите, никой няма да се разкрие, за да видите вие ! И защо за Бога ви е виновен водещия за грешките на госта изобщо? Кога в БТВ или НОВА са били виновни водещите, заради това, че някой политик, примерно, говори откровени лъжи в ефир ? Защо тогава не питате: “Как може да се дава трибуна на тези … “

Ааа и друг въпрос имам: Защо пък за поуките и хубавите неща в подкаста никой не каже: “Еее браво бе Тото, ти даде трибуна за тази мъдрост “ ?

Знаете ли какво ще ви кажа - обвинявайки, умишлено и целенасочено, човек в нещо, което не е ( в случая, че подкрепя насилието или е насилник ), съсипвайки живота и кариерата му, вие не сте по-малки изроди от този , който наряза момичето. Правите същото с душата на човешко същество, което не го заслужава ! Виеее сте също толкова изроди ! Запомнете го добре. Защото съм сигурна, че и тоя хубавец със “Свобода или смърт” пръв е скочил с нелепицата за Ботев и Левски, примерно, и веднага е плюл по Тото, защото е страшен патриот, ама ето, че живота го поставя в ситуация и какво да видим - изрод . Ей така Господ и вас ще ви постави пред изпитание и ще разберете колко дребни душици стее, но аз вече го знам !

Та нали утре някой ще стрелне с пистолет през прозореца, ще стане беля и АЙДЕЕЕ пак Тото е виновен, защото Бербатов разказал такава история в неговото предаване. Ма вие сериозно ли не виждате колко е нелепо ? Не може за всяка случка Тото да е виновен за това, че има предаване. Или не - може. Виновен е, че направи нещо толкова успешно.

А вие се замислете наистина ли сте напълно праведни и чисти, че никога не сте се засмяли на нещо нередно. Смехът не те прави насилник, не те прави лош човек !

Сега е моментът всички, които познавате Тото, подкрепяте и виждате наистина какво прави и дава за вас, да го подкрепите, да го подкрепите гласно, така както плюят мишите - гласно !, защото не знам този човек как издържа. На мен ми писна да си мълча !

Не го заслужавате.

Подкрепям ви, семейство! Преди няколко дни си затвърдих мнението, що за човек е Тото и що за родител иска да бъде (и е!). Вие сте пореден пример и спокойствие за мен, че с ЛИЧНИЯ си пример възпитавате двете си дечица, да бъдат човеци. Въпросната история е Ужасна и НЕ, по никакъв начин не подкрепям разказаното от Тити..но не подкрепям и цялата негативна вълна, която се стоварва върху Тото. ТОВА СЪЩО Е АГРЕСИЯ и това също е една от причините да излезем на улицата с дъщеря ни, написа в коментар жената до Наум Шопов - Теа Минкова.

#Тото от Скандау

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници