Българка сравни "златните пържоли" у нас със спагети в Рим и защо не ги е платила

Българка сравни "златните пържоли" у нас със спагети в Рим и защо не ги е платила
A A+ A++ A

Българка накара социалната мрежа да се замисли сериозно за отношението към клиентите в ресторанта, след като реши да разкаже за случка в Италия от последните дни. Поводът да сподели тази история са прословутите пържоли за 650 лева, поднесени на родното Черноморие.

Както сме чували, а може би и изпитвали сами, отношението към клиента в чужбина, особено в някои европейски страни, е много по-различно. Ето какво споделя Марина С. в профила си в социалната мрежа:

Нашенка сравни скъпите пържоли у нас със спагетите в Италия - 2

„Не знам за каква пържола говорят всички, но онзи ден в Рим вечеряхме спагети и не ни харесаха. Когато ни попитаха дали ни харесват, ние откровено казахме "не" и те не ни ги таксуваха.

Не е имало никакво пазарене и мрънкане.

Просто Италия.

Само казвам.“

Марина споделя случката си на фона на ситуацията отпреди близо седмица, при която българин поръча обяд за семейството си, който включва три пъти американски Рибай стек. Въпреки че го пише в менюто, не разбира, че цената му е 35 лв. на 100 грама. На видеото дори се чува, че сервитьорката е предупредила господина, но той въпреки това остава шокиран от солената сметка.

#спагети #златните пържоли

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници