Скандалът се разраства! Цветелина Грахич отвъна на атака на Венелин Венков от "Ку-ку бенд"

Скандалът се разраства! Цветелина Грахич отвъна на атака на Венелин Венков от "Ку-ку бенд"

Стоп кадър/НОВА

A A+ A++ A

Цветелина Грахич отвърна на пореден словесен удар, който този път й бе нанесен от Венелин Венков от “Ку-ку бенд”.

Бившият колега на певицата реагира на думите й, казани в интервю пред Мариан Станков- Мон Дьо по NOVA, където тя за първи път публично обяви, че е била уволнена от Слави Трифонов и разкри какви са причините за това.

След като новината, че Цветелина Грахич е била уволнена разтърси публичното пространство и в редица публикации по темата бе замесено и името на талантливата певица Невена Цонева, която постъпи на нейно място, като основна причина за това, Венелин Венков изрази своята гледна точка в интервю пред Крум Савов по телевизия 7/8, защитавайки съпругата си.

Скандалът с Цветелина Грахич се разгаря, включи се и Венелин Венков от "Ку-ку бенд"
Снимка: ФБ/Венелин Венков

Дълбоко засегната от коментара на Венков, че за седем години при Слави Трифонов Грахич не е успяла да научи дори един текст на песен, тя излезе с отговор на твърденията му, като обясни в профила си във Фейсбук следното:

“Господин Венков.. (барабанист на КуКу бенд) човек който не съм споменавала дори (При Мондьо).. Доста размишлявах дали да напиша нещо по повод вашето изказване при Крум Савов относно мен и моята работа във ВАШИЯ бенд.. но просто не мога да се сдържа.. дори си направих труда да направя регистрация в сайта на ТВ-та, разбира се само за 7 дни.. ( free) Та.. Господин Венков щом аз за седем години не научих един текст според ТЕБ.. То аз за тея седем години не чух да можеш да изсвириш една БАЛКАНСКА песен правилно! Атаката е най добрата отбрана.. Никога не бях чувала толкова лъжи в едно изказване.. Реакцията ми прилича на гузен негонен бяга..”.

Какъв ще бъде развоят на събитията и ще има ли още скандални разкрития в публичното пространство, предстои да разберем, отбелязва Сигнал.бг.

#Цветелина Грахич #„Ку-Ку Бенд" #Слави Трифонов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници