Как пълнолунието се отразява на всяка зодия?

Как пълнолунието се отразява на всяка зодия?

pixabay

A A+ A++ A

Пълнолунието, както и новолунието, не е най-лесното време за нито един от знаците на Зодиака. И все пак се отразява на всяка зодия по различен начин.

Лъвовете изпитват съмнения, а Козирозите изпадат в депресия – как всяка зодия преживява пълнолуние?

При пълнолуние - последната фаза на Луната - енергията й става толкова мощна, че помита всичко по пътя си.

Овен

Овните са пълни с енергия и решителност дори без пълнолуние, но последната фаза на Луната е в състояние да насочи енергията им в негативна посока, така че е по-добре за тази зодия да изчака мирно този период: отпуснете се, прочетете книга , изгледайте любимия си филм. И в никакъв случай не бива да влизате в открита конфронтация с никого - това може да завърши зле.

Телец

Телците преживяват пълнолунието повече или по-малко спокойно, неприятности могат да възникнат само в личния им живот. Като цяло стабилният и спокоен нрав на Телеца успява да неутрализира разрушителното влияние на пълнолунието.

Близнаци

Влиянието на пълнолунието върху Близнаците е доста силно. То буквално изтощава хората от тази зодия и предизвиква пълна апатия. Не е препоръчително Близнаците да се преработват по това време, защото продуктивността им рязко намалява.

Рак

Доста спокойните иначе Раци по пълнолуние могат внезапно да изпитат непреодолимо желание да унищожат всичко по пътя си: да се разделят, да се разведат, да напуснат дома, да се скарат и да теглят чертата всичко. Всичко това е просто от отрицателното въздействие на пълнолунието, Раци, така че не се поддавайте на моментен импулс и намерете ефективни начини за самоконтрол.

Лъв

Привидно самоуверените Лъвове често се съмняват какво правят и в каква посока да се движат. На пълнолуние жаждата за душевно търсене може да се изостри и да доведе до мисълта, че всичко не е наред и всичко е погрешно, както и до решението да променят всичко радикално. Такъв ход на мисли може едновременно да донесе успех на Лъва или напълно да унищожи живота му.

Дева

На пълнолуние Девите могат да проявят раздразнителност, ревност, агресивност и дори скандалност. И околните, дори и да са свикнали с придирчивостта на хората от тази зодия, меко казано няма да бъдат доволни от подобни промени. Намерете добри техники за самоконтрол и не влизайте в конфликти.

Везни

Везните по пълнолуние могат да бъдат застигнати от финансови проблеми , каквито обикновено нямат. Затова астролозите съветват тази зодия да пресметне добре бюджета си и да остави малко излишни пари за пълнолунието – в случай на непредвидени разходи.

Скорпион

За Скорпионите пълнолунието е източник на енергия. Тази фаза на Луната подтиква хората от тази зодия към нови постижения и дава сила и решителност за нови проекти. Друг е въпросът колко е продуктивно ще е това в бъдеще. Общото правило за всички Скорпиони е - на пълнолуние е по-добре да не започвате нови неща, а да се занимавате със стари.

Стрелец

Стрелците трябва да бъдат възможно най-съзнателни в организирането на деня си на пълнолуние. Ако се събудите в първия час на деня без планове или програма, има шанс да прекарате пълнолунието в неприятни душевни търсения и сривове. За да не се обезсърчите, помислете предварително как да прекарате този ден ползотворно.

Козирог

Енергията на пълнолунието не благоприятства премерения начин на живот, към който Козирогът толкова се стреми. Следователно, за него този ден ще бъде най-трудният сред всички знаци на Зодиака. Стрес, лошо настроение, раздразнителност - за да избегнете всичко това, Козирози, астролозите ви съветват да се отпуснете и да си починете.

Водолей

Водолеят по пълнолуние може да се превърне в мишена за хора, които са неблагосклонни към него или искат да го измамят. И всичко това, защото пълнолунието подхранва всяка негативност и прави положителния въздушен Водолей още по-уязвим. Така че, внимавайте!

Риби

Рибите, които вземат 80% от решенията в живота си, разчитайки на интуицията , стават още по-податливи на знаците на съдбата на пълнолуние. Ако сте изправени пред трудно решение, то именно на пълнолуние следва да се вслушате в себе си и да се доверите на чувствата си.

#годишен хороскоп #дневен хороскоп

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници