Атентат срещу звездата на розовите филми Диана Габровска?

Атентат срещу звездата на розовите филми Диана Габровска?

ФБ/Диана Габровска

A A+ A++ A

Колата на първата официална българска звезда във филмите за възрастни поднася на фатален завой по същия маршрут, на който става взривът срещу джипа на вече бившия главен прокурор Иван Гешев. Локацията е идентична, а завоят е отлично познат на шофьорите, които минават по шосето.

"България Днес" научи, че колата на Габровска се е движела бавно, но на завоя изневиделица поднася. Диана опитва да овладее возилото, което навлиза в насрещното платно и ситуацията става взривоопасна.

В същото време срещу Габровска се движи друг автомобил, водачът на който успява да види инцидента и да спре, преди двете коли да се сблъскат. Като по чудо се разминава без щети, а бетонно колче спира колата на Диана Габровска и тя само леко се одрасква в мантинелата, без да полети по стръмнината надолу.

На място спира както шофьорът на колата, идваща по своя път от насрещното движение, така и още няколко автомобила. Водачите оказват помощ на Диана и всичко приключва бързо.

Габровска е уплашена двойно повече, тъй като никога досега не е претърпявала инцидент, а на задната седалка се вози големият й син Антоний. Двамата са тръгнали за футболен турнир, каквито е имало и преди, като майката познава отлично маршрута.

Защо и как се случва това поднасяне с лека скорост по пътя за Самоков остава загадка. "България Днес" успя да се свърже с порноактрисата, която създава истински бум със своите ленти в най-голямата порнокомпания в съседна Гърция sugarbabes.tv за информация "от извора".

"Направо виждах как се удрям в отсрещната кола и мантинелата, но успях някак си да спра. Разтреперих се, но трябваше да запазя самообладание, защото Тони седеше на задната седалка. Коланите ни спасиха, и двамата бяхме сложили", каза Диана пред вестника.

"Докато пътувахме, обяснявах на Тони колко ми е писнало вече от този участък, постоянно пътувам с децата за мачове. Много е неприятен и с остри завои. Всеки път го гледах този завой и си казвах - гледай как не са взимали завоя други шофьори и как са се удряли. Накрая го направих и аз", споделя Габровска.

И допълва: "Господ си е бил с нас! Едно колче спря колата да се забием сериозно в мантинелата. После заведох Тони в църква да запали свещ, а отецът ни прочете благодарствена молитва. Разказа ни как Господ е излекувал 10 прокажени и от тях един се е върнал да благодари".

Оказва се, че мокър пясък е бил насложен на завоя. Очевидци споделят, че това може и да не е случайно, а да е нов прийом за организиране на атентати без наличие на бомби и гърмежи, както беше в случая с Гешев. Още повече че същото място на действие провокира още повече размислите и подозренията в умишлено пъклено дело.

Всичко това идва на фона на последната девета лента с участието на нашата порнокралица. Тя е порновариант на хитовия филм "Бързи и яростни" и предизвиква истински фурор в южната съседка.

#Диана Габровска

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници