Слави към ПП-ДБ: Вие пазите Борисов, но той ще ви изяде, такава му е природата

Слави към ПП-ДБ: Вие пазите Борисов, но той ще ви изяде, такава му е природата
A A+ A++ A

Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов коментира във Фейсбук новината, че депутатите гласуваха да не бъде допуснато да се гласува за това имунитетът на Бойко Борисов да бъде отнет или не.

Ето какво написа той:

"Животът е странен и многообразен. И понякога много ни изненадва. Може да се каже, че днес в политическия живот на България имаше такава изненада.

Оказа се, че гласоподавателите на „Продължаваме Промяната“ и „Демократична България“, всъщност са гласували да бъде пазен, обгрижван и защитаван Бойко Борисов. Невероятно, но факт.

Днес депутатите на ПП-ДБ гласуваха заедно с депутатите на ГЕРБ да бъде запазен имунитетът на Бойко Борисов.

Я да го кажа още веднъж:

Всички, които са гласували за „Продължаваме Промяната“ и „Демократична България“, всъщност са гласували за Бойко Борисов.

Бойко Борисов сега е коалиционен партньор на ПП и ДБ, те заедно си разпределят порциите от властта, заедно управляват и се пазят взаимно. Сигурно им е много приятно на тия, които са гласували за ПП и ДБ. Всъщност, аз откъде да знам. Може пък наистина да им е приятно. Никой не знае какво чувства друг човек. Чувствата са интимна работа, а и те в оня запис нали така го казаха…

И ще си позволя да направя една прогноза. За целта, трябва да се обърна към ПП и ДБ:

Вие пазите Бойко Борисов, но той ще ви изяде. Просто такава му е природата. И единствените излъгани и разочаровани ще останат хората, гласували за вас…"

#Слави Трифонов #Слави Трифонов - ИТН

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници