Драматичен обрат! Битата Отварачка се върна при Миро Дзвера!

Драматичен обрат! Битата Отварачка се върна при Миро Дзвера!
Фейсбук
A A+ A++ A

Попфолк певицата Мария отново се събра със съпруга си Мирослав Соколов. За новия обрат в любовния живот на певицата се увериха топфотографите на „България Днес“, които заснеха певицата да се качва в колата на любимия си.

От кадрите става ясно, че Мария очевидно е простила на Миро за шамарите и най-вероятно двамата ще изкарат Великден на романтична ваканция. Затова призна и самият Мирослав в интервю, като каза: „Още не знаем къде двамата ще сме за празниците, но ще сме заедно“.

В потвърждение на думите му Мария и Миро отпрашиха в неизвестна посока с червен ултрамодерен джип „Ламборгини“.

Малко преди това певицата, която вече е с червена коса, излезе от кооперацията, в която живее, и се качи в колата на Миро. Мария не изглеждаше усмихната, както обикновено, но и мъжът й не бе в най-доброто си настроение.

След като се качи в лъскавия автомобил, певицата си изчисти обувките със салфетка, най-вероятно за да не изцапа баровската кола, и я метна на земята.

„Много обичам жена си Мария! Нещата, които се изписаха за нас, са много грозни“, каза на всеослушание Мирослав миналата седмица в съда.

Според близките им най-вероятно Мария ще даде последен шанс на мъжа си да заживеят отново щастливо и спокойно.

„Няма да има развод, сто процента съм сигурна“, споделя близка до певицата.

Преди няколко седмици певицата се оплака, че мъжът й си е изпуснал нервите и я е набил. Певицата си извади и медицинско след травмите, след което уведомила полицията. Съпругът й Мирослав бе арестуван и обвинен за закана за убийство и за нанасяне на лека телесна повреда в условията на домашно насилие. Той бе задържан за срок до 72 часа и след това освободен от Софийски градски съд срещу гаранция от 2000 лева. На делото стана ясно, че Мария и Миро обичали грубата любовна игра. Певицата признава пред съдия, че редовно блъскала и драскала мъжа си като израз на любов. Малко след като мъжът й бе пуснат на свобода, Мария написа в инстаграма си:

„Много неща са зад гърба ми, с които съм горда. За други нямам място в сърцето и не си ги и спомням“. Веднага след това тя махна и фамилното име на мъжа си – Соколова, от своето.

Как ще се развият нещата между двамата, предстои да разберем, но едно е сигурно – развод няма да има. Засега!

Всяко зло за добро. Ако се вярва на това, след скандала, който преживя, Мария е с 2000 лева по-скъпоплатена, отколкото преди него. За участия в началото на годината изпълнителката е взимала 6000 лева, в момента се разписва срещу 8000 до 10 000 лева. Сумата със сигурност ще нараства и около абитуриентските балове.

Преди три години певицата съобщи, че се отказва от кариерата си, но след това ударно се завърна с песен. Запознати твърдят, че и историята със съпруга й най-вероятно ще бъде разказана в песен, която се очертава да стане бъдещ хит.

Астрална близначка с бившата му

Фолкпевицата Мария и Вая, която е бившата жена на настоящата й половинка Мирослав Соколов, са астрални близначки. Приликите между двете не се изчерпват само с общия им мъж, а и с еднаквите дати на раждане – 13 януари. „Това е много интересно съвпадение. Не само в един ден са родени, но и в една и съща година, само часът им е различен“, коментираха близки до двамата. Вая е първата жена на Мирослав, от която той има деца. Мария също има дъщеря – Марая, от първия си съпруг.

#Мара Отварачката #Миро Дзвера

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници