Азис към Цитиридис: Искам да се омъжа за теб!

Азис към Цитиридис: Искам да се омъжа за теб!
Фейсбук/Азис
A A+ A++ A

Азис в момента е с младия си колега Антонио, но мечтае за Николаос Цитиридис. Това призна самият певец по bTV.

"Искам с теб всичко, ако можеш? Исках да се омъжа за теб. Ти ме запозна с едно изключително чаровно момиче и не мога да й го причиня", заяви Азис.

Краля на попфолка се появи в студиото с новото си гадже Антонио. След това призна какво търси в един мъж.

"Не трябва да бъде красив. Той да е леко грозноват, с обратна захапка, дебел врат и дебели пръсти. Не харесвам красиви ръце по принцип. Да е като мече. Да може да те защитава, да те брани. Ние с Антонио сме повечето време от денонощието заедно. Но аз смятам, че съвместното съжителство разваля всичко", категоричен е Азис.

За първи път певецът официално призна, че е станал баща за втори път. Направи го макар и с неохота, пише "България днес".

"Моите деца са единственото табу в живота ми. В моето семейство говорим за всичко и опасностите, които дебнта. Смятам, че съм най-добрият баща", категоричен е Азис.

След това разкри и каква е причината за последното му скарване с фолк певицата Десислава: "Звънях й по работа. Тя не ми вдигна. Така три пъти и не ми върна. Чак след три дни се обади. Реших да я накажа с мълчание. Затова се скарахме. Купи ми един парфюм. Този път й мина номера, но следващия път...", обяви изпълнителя на "Мотел".

#Азис #николаос цитиридис

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници