Веселин Маринов бесен! Рачков не му бил баджанак!

Веселин Маринов бесен! Рачков не му бил баджанак!
A A+ A++ A

"Между нас с Рачков няма никаква вражда, дебело подчертавам! И не, не сме баджанаци! Това беше пълна шега по предварителен сценарий!", твърдо и категорично отсече певецът Веселин Маринов всички изсипали се в общественото пространство коментари по повод т.нар. скандал между него и актьора Димитър Рачков, с когото делят едно пространство в риалитито "Като две капки вода".

Припомняме, че още в първата вечер на артистичното шоу на 19 февруари актьорът Димитър Рачков като водещ и певецът Веско Маринов в ролята си на част от журито му се сджавкаха в ефир пред очите на зрителите в залата и на малкия екран. Помежду им се изсипаха камари с обвинителни и жлъчни стрели, завършили с многозначното обръщение на певеца към актьора "Баджанак".

"Аз не гледам "Капките" и не искам да говоря по тази тема! Манипулациите, интерпретациите и измислиците в някои медии, които заявяват подобни неща, дори без да са ме чули, са невероятни!" каза специално за "България Днес" Веселин Маринов. Музикантът успя да ни отдели няколко от много скъпоценните и оскъдни за него минути, в които той хвърчеше в ангажирани бизнес срещи от един в друг град.



#Веселин Маринов #Димитър Рачков

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници