Интернетът пощуря по "най-апетитната баба в света"

Интернетът пощуря по "най-апетитната баба в света"
A A+ A++ A

Най-апетитната баба в света – Джина Стюарт, поддържа репутацията си. Тази седмица тя се разхвърля щедро на снимки в уверение на това, че няма тайни от феновете си и е готова да сподели с тях буквално всичко.

На 52 тя е все така младолика, свежа и стегната и никой не й дава повече от 35. Майка на четири деца и баба на внуче, Джина няма дори мимически бръчки. Тя твърди, че никога не си е слагала ботокс и уверява, че поддържа младостта и красотата си с народни средства. Разбира се, в живота на многодетната майка и баба има и усилени тренировки, на които тя обръща специално внимание.

В момент на откровение преди време австралийката разкри тайната на младостта си пред Daily Star. Джина призна, че ежедневният леден душ е основното средство, на което разчита. Според инфлуенсърката тази процедура ускорява метаболизма и подобрява състоянието на кожата и косата. "Аз също практикувам криотерапия, но студените душове са по-достъпна и също толкова полезна алтернатива", уверява тя.

Стюарт препоръчва да свикнете със студа постепенно, като започнете с 30 секунди на ден. Моделката твърди, че описаният метод помага за укрепване на имунната система, облекчаване на мускулното напрежение след тренировка и справяне със стреса, пише Novini.bg.

Известно е, че през 2018 г. Джина Стюарт стана финалистка в конкурс за красота, организиран от австралийско-новозеландската версия на списание Maxim. Според резултатите от него блогърката влезе в топ 100 на най-сексапилните модели в Австралия.

#баба

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »