Годишен хороскоп за 2023 г.: Телец

Годишен хороскоп за 2023 г.: Телец
A A+ A++ A

Вашият най-голям успех тази година идва от отварянето на ума ви и опитването на нови неща.

Вашата красива управляваща планета Венера прекарва първия ден от годината във вашия дом на експанзията, което е незабавен знак, че е време да започнете следващото си голямо приключение. Може да не знаете накъде ще ви отведат вашите спонтанни стъпки, но нямате търпение да започнете следващия етап от вашето пътуване.

Непредсказуемият Уран ще пътува с вашия стабилен знак отново през цялата година, добавяйки нотки на електричество към вашата персона, което може да доведе до някои много интересни обрати. Когато тази планета е във вашия първи дом на личната сила, около вас ще има много креативност и ви насърчава да бъдете по-иновативни и изобретателни във всички аспекти на живота си.

Щастливият Юпитер също се завърта през първия ви дом от средата на май до края на годината, разхлабвайки ви и карайки ви да погледнете по-леката, по-хумористична страна на живота. Вие сте много по-оптимистични по време на този овластяващ транзит и сте по-загрижени за общото благо, отколкото за собствените си индивидуални нужди. Ако успеете да останете в това весело, щедро настроение, ще привлечете някои много положителни неща.

Няма да ви е лесно да прикриете емоциите си по време на интензивното пълнолуние и лунното затъмнение във вашия знак в края на октомври, така че защо не ги освободите и оставите картите да паднат където могат? Задържането на чувствата ви в себе си може да доведе до много стрес и тъй като хората вероятно вече могат да отгатнат мислите ви по езика на тялото ви, защо просто не ги изкарате навън? Няма да повярвате колко свободни можете да се почувствате, когато изразявате това, което е в сърцето ви.

Работа и финанси

Предсказано е, че Сатурн и Юпитер ще играят важна роля в кариерата през тази година. Положително отношение, търпение, постоянство и изследване ще бъдат ключовите думи, които ще влязат в действие. През първото тримесечие на тази година се препоръчва да запазите търпение и да избягвате да бъдете агресивни, за да могат да се осъществят плановете ви. За да получите благословията на Сатурн и очакван бизнес успех, ще е необходимо да имате постоянство, както и да избягвате негативни коментари и мисли. Слънцето в началото на годината може да даде известно забавяне в получаването на благоволението на шефа. Тези от вас, които искат да играят/да започнат кариера като играч на международно ниво, също ще могат да постигнат очаквания резултат. 2023 година може да бъде благоприятна и по отношение на повишение и нова работа.

Здраве

Здравето е едно нещо, което ще остане до вас и през 2023 г. Всеки вид неудобство от миналото или ще намалее, или напълно ще отстъпи. Всъщност астролозите прогнозират, че тези, които използват лекарства, ще забележат подобрени резултати още от началото на годината. Психичното здраве на Телеца обаче все още е в скучната зона. По навик се опитвате да правите няколко неща едновременно, което ви носи стрес и умора. Тази ситуация ще остане непокътната и през 2023 г., докато най-накрая не постигнете това, което се опитвате.

Към средата на годината на 2023 г., Телците, трябва да бъдат малко по-внимателни към здравето си. През този период е вероятно да се почувствате безпомощни поради излишните отговорности и по този начин няма да можете да отделите вниманието на здравето си. През този период можете също да предприемете пътувания, за да се детоксикирате и да посъветвате годишния хороскоп на Телец. До края на годината трябва да положите специални грижи за кожата и очите си. Препоръчително е да намалите времето си пред екрана. Това е един период, когато пациентът с диабет трябва да бъде най-внимателен. Не прибързвайте със здравето си, иначе може да ви се отрази негативно.

Любов

Управляващата планета на Телец, Венера, е знаменосецът на любовта и всички романтични чувства в този свят. Следователно любовта винаги присъства в живота на Телеца и 2023 г. не е изключение. Въпреки че имате нормална тенденция да оставяте хората да идват при вас, вместо вие да се приближавате до тях, тази година ще имате силно желание да бъдете с някого, когото познавате от известно време, което ще ви подтикне да поемете инициативата. Някои от вас ще искат да се оженят, така че трябва да изберат последното тримесечие от годината.

Годишният любовен хороскоп за 2023 г. на Телец е повлиян от прехода на Меркурий и Юпитер тази година. Позитивността на тези две планети ще има благоприятен ефект върху брачните отношения на Телците в началото на годината. За младоженците това ще бъде възможност да направят страхотен старт. Освен това очакващите брак ще получат добри предложения през първите две тримесечия на годината. Освен това влиянието на Слънцето може да улесни искрата между вас и приятел, към когото имате симпатии. Това дори може да доведе до това и двамата да се ожените.

Ако очаквате с нетърпение да се ожените, благословията на Юпитер ще бъде върху вас през първите месеци на годината. Оттук нататък шансовете за уреждане на брака са високи. Все пак ще трябва да излезете от клишираната зона на комфорт на Телеца, за да можете да намерите някой достоен.

#годишен хороскоп

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »