Ултра секси синоптичката Ева Кикерезова нажежи нета до червено чрез СНИМКА с футболно послание

Ултра секси синоптичката Ева Кикерезова нажежи нета до червено чрез СНИМКА с футболно послание
A A+ A++ A

Стефан МАРКОВ, Novinite.bg 

Най-красивата и чаровна синоптичка в родния тв ефир, а и не само в него - Ева Кикерезова, предизвика цунами от емоции. Изваяната отвсякъде дама, която краси прогнозата на времето по телевизията-майка, пусна фотос от китния стадион в Поморие. На снимката Ева е със своя син.

Двамата позират пред изкуствената трева в крайморския курортен град, а вниманието приковава пищният бюст на синоптичката, която е известна не само с точна прогноза на времето, а и с каузите, в които се впуска. Кикерезова не е типичното прелестно барби, разчитащо само на външен вид и облекло, а определено залага най-вече на своя интелект. Не е случайно, че хубавицата често заема обществени позиции и ги брани с плам. Винаги е срещу изграденото статукво в страната и го прави с ясното съзнание, че това в обществената телевизия в момента е дисидентство, което със сигурност не трупа точки пред ръководството.

Ева Кикерезова е добавила към снимката: "Майка на вратар по време на турнир", след което е постнала 3 емотикона-сърца. Фотосът няма как да остави равнодушни мъжете, нищо че тя е омъжена. Хилядите харесвания и коментари доказват това.

Остава да стискаме палци на малкия вратар бързо да си пробие път до професионалния футбол - да го гледаме по терените, а камерите на телевизиите да показват и чудесната му майка.

#ева кикерезова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници