„Титан“ се отказва от ЦСКА срещу 15 млн. лв.

„Титан“ се отказва от ЦСКА срещу 15 млн. лв.
Собствениците на футболния отбор ЦСКА – „Титан“ АД на Димитър Борисов (на снимката), са поискали между 15 и 20 млн. лева, за да предадат пълната власт в клуба. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Собствениците на футболния отбор ЦСКА – „Титан“ АД, са поискали между 15 и 20 млн. лева, за да предадат пълната власт в клуба.

Искането е отправено по време на последната среща между управата на червените и представителите на „ЦСКА Възраждане“, които искат да придобият собствеността над тима, съобщи БНТ.

В понеделник стана ясно, че преговорите около клуба са насочени в посока оттеглянето на „Титан“.

От компанията са поискали минимум 15 млн. лева, за да се разделят с контролния пакет акции и напълно дa напуснат отбора. Посочената сума включвала и дълговете на тима.

В понеделник един от представителите на „ЦСКА Възраждане“ АД - Красимир Георгиев, обясни, че пълното оттегляне на „Титан“ от ЦСКА е предпочитаният вариант и от двете страни, предаде „Дневник“.

Другият е компанията да запази миноритарен дял, но при това положение новите собственици ще трябва да покрият по-голяма част от задълженията на ЦСКА от предварително предвиденото.

#футбол #Красимир Георгиев #ЦСКА

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници