Най-добрата козметика

Най-добрата козметика
A A+ A++ A

Всеки човек иска да има здрава и красива кожа. Но кожата е един сложен орган, дори цяла система, която изразява вътрешното ни здравословно състояние и понася влиянието на външните фактори на средата,като неизменно реагира и на тях. Ето защо всеки човек по една или друга причина има някакъв кожен проблем – петна, папиломи, зачервявания, черни точки, пъпки и много други.

Всеки е готов да отиде при най-добрия специалист, за да получи сигурен отговор на въпроса каква козметика да използва, за да реши проблемите си.

Коя е най-добрата козметика?

Отговорът е, че най-добрата козметика не съществува. Всички търговски марки са готови да ви обещаят млада кожа, здрава кожа, сияйна кожа и какво ли още не и ви гарантират, че техните продукти са най-добрите. Но вие сами неведнъж сте се убеждавали, че рекламата отговаря на всичките ви въпроси, докато самият продукт има минимален ефект.

Дерматолозите съветват, че изборът на козметика е индивидуален. Трябва да тествате една марка или продукт, след време друг и така да се ориентирате какво се отразява най-добре на вашата кожа.

Състоянието на кожата ви е до голяма степен във ваши ръце. Ако се храните здравословно, ако спите достатъчно, ако работата и ежедневието ви не са свързани с непрекъснати стресови ситуации, ако спортувате редовно и живеете на чист въздух, то състоянието на кожата ви ще е значително по-добро. Малко хора могат да си позволят подобен живот в наши дни. Но не бива да забравяте, че начинът ви на живот се отразява на здравето ви. Така например никакъв дневен или нощен крем, никакъв лосион, никакъв подмладяващ серум няма да бъде ефективен, ако вие пушите.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Здраве
Последно от Здраве

Всички новини от Здраве »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници