Верея алармира чрез Sporta.bg: Няма да пускаме фенове на Ботев на друга трибуна, освен Източната

Верея алармира чрез Sporta.bg: Няма да пускаме фенове на Ботев на друга трибуна, освен Източната
http://bultras.com
A A+ A++ A

Ръководството на Верея е взело решение да не допуска фенове на Ботев на друга трибуна, освен Източната за утрешния първи двубой за Купата на България срещу "жълто-черния" клуб. Там за ултрасите на "канарчетата" са предвидени 1500 места. 1000 от тях вече са изкупени, а останали 500 бройки ще бъдат пуснати в свободна продажба на касите пред "Трейс Арена", предаде Sporta.bg.

Иначе казано - хубаво е бултрасите да не тръгват масово към Стара Загора с надеждата, че ще могат да влизат на Централната трибуна. Очаква се над 1000 души без пропуски да пътуват до Зарата с идеята да се сдобият с ценна хартийка на място.

Ето какво сподели по случая пред Sporta.bg директорът на Връзки с обществеността във Верея - Иво Йовчев:

"Пратихме 1000 билета в Пловдив за предварителна продажба. По договорка още 500 бройки ще отпуснем за феновете на гостите на касите. Цялата Източна трибуна ще бъде за тях, макар че по норматив можехме да не пуснем толкова много хора там. Надяваме се, че няма да има струпвания на запалянковци от Пловдив без билети. Взели сме решение да не допускаме фенове на гостите на Централната трибуна. Стадионът ни е малък. Ето защо искаме ясно да се знае, че на "Трейс Арена" ще има само 1500 привърженици на Ботев. Хубаво е да се разберат помежду си и да не поемат към Стара Загора повече от 1500 души".

Още вчера Sporta.bg алармира, че се очаква бултрасите да залеят Стара Загора, за да подкрепят любимците си, които са устремени към финал за Купата. Фенските форуми на Ботев вече отправиха призив за цивилиовано отношение преди, по време и след мача срещу Верея, защото домакините са се отнесли с разбиране и са отпуснали повече билети от това, което са задължени.

 

#Верея #Ботев Пловдив

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай