Поредна жертва на поледиците в Бургас! Жена си счупи китката край операта в града

Поредна жертва на поледиците в Бургас! Жена си счупи китката край операта в града
Източник: BurgasInfo.com
A A+ A++ A

Павираните алеи в градинката пред бургаската опера са едно от най-опасните места за пешеходците днес,  върху тях се е образувал леден слой, който не си вижда с просто око и падането е почти неизбежно. Преди минути жена си счупи китката на лявата ръка, пише 24 часа. 

Един човек ми помогна да мина през снега и когато стигнах до плочките вече бях спокойна, а се оказа, че те са по-опасни, през сълзи обясни пострадалата, която стенеше от болка. Повече от 15 минути тя остана под дъжда, очаквайки екип на бърза помощ. Само в УМБАЛ Бургас пациентите със счупвания са над 10, показа репортерска проверка. Днес са дежурни ортопедите в "Бургасмед", която се намира в ж.к. "Меден рудник".

От сутринта в града вали дъжд и много от улиците са се превърнали в ледени пързалки. Най-рискови са местата с два вида настилка - грапава и полирана, тъй като  видима разлика няма. Така преминавайки от едната в другата зона хората не са подготвени и лесно стават  жертва на леда. При подобни обстоятелства на спирка на бул. "Тракия" преди дни пострада  64-годишна жена.


#Тракия #болка

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници