Адел и Дилма Русеф сред най-влиятелните личности

Адел и Дилма Русеф сред най-влиятелните личности
Британската певица Адел и бразилският президент с български корени Дилма Русеф фигурират в тазгодишния списък на най-влиятелните личности на американското списание "Тайм". Снимка: ЕПА/БГНЕС
A A+ A++ A

Британската певица Адел и бразилският президент с български корени Дилма Русеф фигурират в тазгодишния списък на най-влиятелните личности на американското списание "Тайм".

В този пъстър списък от 100 имена влизат актьори, бизнесмени, политици и други бележити личности, като в тазгодишното му издание 54 души не са американци. Директорката на МВФ Кристин Лагард е единствената французойка в този елит, предаде БГНЕС, позовавайки се на АФП.

"Характерът на понятието влияние се променя. В епохата на „Туитър" то никога не е било толкова лесно и ефимерно. Затова ние се стараем да изберем хора, чието влияние е трайно и похвално с някои изключения," обясняват от "Тайм".

От политиците списанието е избрало колумбийският президент Хуан Мануел Сантос, германската канцлерка Ангела Меркел, италианският премиер Марио Монти, Барак Обама, Хилари Клинтън и Бенямин Нетаняху.

В другите категории личат Новак Джокович и Лионел Меси (спорт), попзвездата Риана (музика), британската дизайнерка Сара Бъртън (стил) и редица други знаменитости.

#Дилма Русеф #президент на Бразилия #Адел #класация #най-влиятелните личности #"Тайм"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници