Битият от детегледачите Христо се прибра в нов дом

Битият от детегледачите Христо се прибра в нов дом
A A+ A++ A

3-годишният Христо, който бе бит от детегледачите си -  две 18-годишни момчета, бе изписан в петък следобед от болницата и вече е в новия си дом. Това съобщава приятелка на майката момченцето Невена, съобщава в. "Телеграф".

Детето се чувства добре, не спира да се смее и иска само да се гушка. Въпреки това, момченцето е все още много слабичко и се уморява бързо.

Веднага след изписването му от болница Еци се прибрал в нов за него дом, съобщава "Телеграф".

Във Фейсбук бе създадена група в защита на майката на детето - цигуларката Невена Велинска. Името на групата е: "Защитете цигуларката и Христо!” До 3 август по сметката на самотната майка са били преведени 6120 лв. и 1115 евро.

На 20 юли малкият Христо бе приет в „Пирогов” с опасност за живота след жесток побой от неговите детегледачи - две момчета на 18 години. След няколко дни в кома, детето се събуди и вече е без опасност за живота. Майката, музикантка, която работи на кораб в скандинавските страни, се върна в страната веднага след инцидента. 

Над 20 души са предложили подслон на  Невена и сина й Христо, за да не се връщат в апартамента, където детето бе пребито от гледачите си. 

#Невена #Христо

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници