Министър на Реформаторите подкрепя кандидата на БСП за кмет на София?

Министър на Реформаторите подкрепя кандидата на БСП за кмет на София?
A A+ A++ A

Министър Ненчев отказва на Столична община за резиденция „Лозенец“, а приема същото предложение от БСП, пише Стоян Иванов, автор на LIVENEWS.BG.

Вчера кандидатът за кмет на София Михаил Мирчев започна кампанията си с инициатива за свободен достъп до резиденция „Лозенец“. Само два часа по-късно групата от на БСП беше поканена в Министерство на отбраната.

Около час лидерът на Столетницата в София Калоян Паргов разговаря с началника на кабинета на военния министър Валерия Кардашевска, парламентарния секретар Лора Кендова и медийния съветник на министъра на отбраната Бойко Станкушев.

Веднага след срещата излезе и съобщение до медиите, че от министерството ще внесе искането на кандидата на БСП в парламента и ще окажат пълно съдействие.

Странното обстоятелство в случая е, че такова искане няколко месеца по-рано отправя Столична община. Министерство на отбраната оставя без резултат искането на общината за отваряне на парка за граждани. Сега отзивчиво се превръща във вносител на същата инициатива, но от БСП.

Акцията на социалистите очевидно е предварително съгласувана с министъра от квотата на Реформаторите.

Формулата „всички срещу ГЕРБ“ очевидно ще работи и на местните избори, а в София фронтът "БСП и Реформатори срещу Фандъкова" вече е отворен.



#Ненчев #Лозенец #Михаил Мирчев #БСП #ГЕРБ #реформатори

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Гледна точка
Последно от Гледна точка

Всички новини от Гледна точка »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници